Täältä löydät osaajan yritykseesi 

Etsitkö kyvykkäitä osaajia yritykseesi toteuttamaan tulevaisuutta?

Tulit oikeaan paikkaan. Nova Talent tarjoaa sinulle tulevaisuuden tekijöitä.

Katso myös yrityksien henkilöstölle räätälöidyt työnhakuvalmennuksemme ja ammatillisen kuntoutuksen palvelut

Nova Talent etsii nimensä mukaisesti uusia kykyjä yrityksiin. Tavoitteena on tuottaa yritykselle lisäarvoa löytämällä oikeanlaisen oppimispotentiaalin omaavat henkilöt, jotka ovat sitoutuneita ja motivoituneita uuden oppimiseen. Usein yritykset tunnistavat heitä kiinnostavan osaamispotentiaalin sellaisen kohdatessaan.

Tavoitteena on löytää kumppaneiksi asiakasyrityksiä, joilla on selkeä visio tulevaisuuden osaajien tuottamasta hyödystä yritykselle. Ohjaukselle investoidulle ajalle on saatava riittävä tuotto. Nova Talent tarjoaa yrityksen tarpeisiin valikoitua osaamispotentiaalia, josta yritys valitsee tulevaisuuden osaajansa. Oikeat osumat varmistavat riittävän tuoton suhteessa panoksiin.  

Nova Talent tarjoaa yrityksille rekrytointipalvelua. Palvelun tavoitteena on auttaa yritystä löytämään kehittymiskykyiset yksilöt. Tarvittaessa Nova Talent tarjoaa henkilöstön vuokrauspalveluja asiakasyrityksille, jos rekrytointipäätökselle tarvitaan aikaa. Tulevaisuuden osaajan kyvyt ja henkilö voi myöhemmin olla käytettävissä yrityksen rekrytointitarpeisiin. 

Nova Talent on löytänyt uusia osaajia pääkaupunkiseudulla ja Varsinais-Suomessa sijaitseviin yrityksiin.

Osana kattavaa HR-osaamistamme käytämme myös DiSC-henkilöanalyysejä 


Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pyydä tarjous 

Ota yhteyttä 

 

Company team

Vesa Laakso

0400 591 888 

vesa.laakso@novatalent.fi