Polku tulevaisuuden työpaikkaan

Haluatko rekrytoitua IT-alalle nyt tai tulevaisuudessa? Sinua askarruttaa, millaisia odotuksia yrityksillä on palkatessaan tulevaisuuden osaajan. Sinulla on jo alan osaamista, riittääkö osaamisesi työelämään siirtymiseen. Osaamisesi voi olla hankittu harrastuksen tai koulutuksen kautta.  


Meillä on tarjolla myös tekniikan alan työpaikkoja!

Katso tästä avoimet työpaikat

Täyttämällä osaajaprofiilimme kartoitat omaa osaamistasi IT-alalla. Osaajaprofiilin kautta annat tietosi Nova Talentin käyttöön, jotta Nova Talent voi yhdessä yritysten kanssa miettiä sinulle sopivaa tulevaisuuden työpaikkaa. Huomioimme jo hankitun osaamisesi lisäksi koulutustarpeesi yrityksen työtehtäviin ja mahdollisesti vielä keskeneräiseen tutkintoosi IT-alalla.

Koodausalan työelämäsparrauksessa saat opastusta IT-alan työtehtäviin ja työmahdollisuuksiin. Sparrauksen tavoitteena on tiedostaa ja tuotteistaa omaa osaamista. Sparraus antaa tietoa alan työnantajien odotuksista tulevaisuuden talenttien osaamisvaatimuksista. Sparrauksen kautta osallistujille tarjoutuu mahdollisuus päästä Nova Talentin järjestämiin työhaastatteluihin alan yrityksiin. 

Olen valmis siirtymään työelämään

Tulevaisuuden osaaja - täytä osaamisprofiilisi jo tänään 

Haluaisin sparrausta työhakuun