Täältä löydät osaajan yritykseesi 

Osaamistarpeita yrityksessä tai työvoiman puutetta?

Tulit oikeaan paikkaan. Nova Talent tarjoaa sinulle tulevaisuuden tekijöitä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Katsotaan, mikä olisi yrityksellenne paras vaihtoehto työvoiman saamiseen tai nykyisen työvoiman kehittämistarpeisiin.

Nova Talent etsii nimensä mukaisesti uusia kykyjä yrityksiin. Tavoitteena on tuottaa yritykselle lisäarvoa löytämällä oikeanlaisen oppimispotentiaalin omaavat henkilöt, jotka ovat sitoutuneita ja motivoituneita uuden oppimiseen. Usein yritykset tunnistavat heitä kiinnostavan osaamispotentiaalin sellaisen kohdatessaan. Perinteiset rekrytointitavat eivät aina tuota parasta tulosta.

Tavoitteena on löytää kumppaneiksi asiakasyrityksiä, joilla on selkeä visio tulevaisuuden osaajien tuottamasta hyödystä ja halu panostaa uuden osaajan integrointiin työyhteisöön. Nova Talent tarjoaa yrityksen tarpeisiin valikoitua osaamispotentiaalia, josta yritys valitsee tulevaisuuden osaajansa.  

Nova Talent tarjoaa yrityksille monimuotoista rekrytointipalvelua. Tarvittaessa Nova Talent tarjoaa myös henkilöstön vuokrauspalveluja, jos rekrytointipäätökselle tarvitaan aikaa. Kansainvälisten osaajien integroimiseksi työyhteisöön meillä on tarjota Kansainvälinen työyhteisö -valmennusta

Katso myös yrityksien henkilöstölle muutostilanteisiin räätälöidyt työnhakuvalmennuksemme ja ammatillisen kuntoutuksen palvelut sekä esimiesvalmennuksemme.

Osana kattavaa HR-osaamistamme käytämme myös DiSC-henkilöanalyysejä 

 

Company team

Vesa Laakso

0400 591 888 

vesa.laakso@novatalent.fi