Koulutus on kuin laittaisi rahaa pankkiin

Odoo • Image and Text

Henkilökohtainen koulutushakuvalmennus

Maailma muuttuu ja työurat muuttuvat. Suomessa osaamisen perusta on maksuton tutkintokoulutus. Korkeakoulujen yhteishaku syksyllä alkaviin koulutuksiin on 18.3. - 1.4.2020  ja ammatillisiin koulutuksiin on jatkuva haku. Kannattaisiko nyt investoida omaan osaamiseen?

Nova Talent auttaa sinua löytämään itsellesi sopivan koulutuksen. Hyödynnämme tässä myös DISC-henkilöanalyysiä eli huomioimme koulutus- ja työhistoriasi lisäksi myös muut valmiutesi.

Yrittäjä: tutustu myös muutosturvavalmennukseen!

Varaa oma valmennuksesi heti! DISC-analyysiä varten lähetämme sinulle vastauslinkin muutamaa päivää ennen valmennusaikaasi.

  • Valmennus (Microsoft Teams, 60 min), katso vapaat ajat TÄÄLTÄ

  • Extended DISC henkilöanalyysi (pdf-raportti)

  • Hakuohjeet koulutukseen

Tarjoushinta: 130 € (sis. ALV 24%), hinta voimassa 31.3.2020 saakka.

1. Oman osaamisen kartoitus

Täytä taustatietolomake ja varaa aika henkilökohtaiseen valmennukseen. Ennen valmennusta kartoitamme myös henkilökohtaisia ominaisuuksiasi, jotka tukevat sinua koulutusvalinnoissa.

2. Verkkovalmennus

Henkilökohtaisessa verkkovalmennuksessa mietimme sinulle soveltuvia koulutuksia ja niihin hakeutumisen edellytyksiä.

3. Hakuinfo

Oman aiemman osaamisesi ja valmennuksessa selvitettyjen kiinnostuksen kohteidesi perusteella laadimme sinulle ohjeet valitsemallesi koulutusalalle hakeutumiseen.

Sinua palvelevat koulutusasiantuntijat

Company team

Vesa Laakso

Vesalla työskennellyt oppisopimustoimistossa ja hänellä on pitkä kokemus ammatillisen koulutuksen erilaisista koulutuspoluista perustutkinnoista erikoisammattitutkintoihin. Itse hän on opiskellut ammattikoulussa ravitsemusalaa, lukenut itsensä kasvatustieteen maisteriksi ja täydentänyt tutkintoaan erityisopettajan opinnoilla.

Company team

Minna Vainio

Minna on toiminut yliopistossa opettajana ja erilaisissa opintoneuvontaan ja uraohjaukseen liittyvissä tehtävissä. Omakohtaista kokemusta hänellä on yliopistotutkinnon lisäksi opintojen täydentämisestä pedagogisilla opinnoilla ja ylemmän AMK -tutkinnon suorittamisesta.