KOODAUSALAN TYÖELÄMÄSPARRAUS 

Oletko kiinnostunut työllistymään IT-alalle? Sinulle ei ole vielä jäsentynyt, millaisia odotuksia yrityksillä on uudelle osaajalle.

Jos olet epävarma osaamisesi esille tuomisesta tai IT-alan osaamisvaatimuksista, kannattaa tarttua tilaisuuteen. 

Varmista osaamisesi kompakti paketointi jo tänään  

Koodausalan työelämäsprraus on suunnttu sinulle, joka olet koodauksen intohimoinen harrastaja tai opiskelija. Olet kiinnostunut alasta ja suuntautunut opiskeluissasi ohjelmistokehityksen ympäristöön. Sinulla on erilaisia ja harrasteprojekteja, joiden kautta olet todistanut osaamistasi. 

Olet valmistumassa tai haluat yhdistää työn ja opinnot. Intohimo tiettyyn teknologiaan kannustaa sinua oppimaan lisää, oletkin syventynyt sen saloihin omalla ajallasi. IT-ala vilisee erilaisia teknologioita termejä, pysyvää on vain muutos. Lähes ainoa tapa menestyä osaamisviidakossa on valmius uuden oppimiseen. Motivaatio ja oppimispotentiaali uusien asoiden omaksumiseen ratkaisee, oletko sinä tulevaisuuden osaaja. 

Nova Talent järjestää työelämäsparrauksen henkilöille, joilla on kyky ja halu työllistyä koodausalalle. Tarjolla faktaa, vinkkejä alasta ja sen erityispiirteistä oman osaamisen tunnistamista ja tuotteistamista. 

Nova Talent järjestää sparrauksen käyneille työhaastatteluja alan yrityksiin, osa sparrauksen käyneistä työllistyy yrityksiin.  Nova Talent etsii hyvän oppimispotentiaalin omaavia yksilöitä yrityksiin tulevaisuuden osaajiksi.    

Odoo • Image and Text

Työelämäsparraus pähkinänkuoressa

  • Sparraukseen valitaan rajoitettu määrä koodausalan osaajia

  • Järjestetään Helsingin Kampissa ja skype-versiona 

  • Kestoltaan 3 x 2,5-tuntia ja on valituille maksuton 

  • Täytä yhteystietosi, jos olet kiinnostunut sparrauksesta