Integraatio työelämään

Nova Talent on asiantuntija koulutuksen ja työelämän saumattomassa yhdistämisessä. Tuemme oikean oppimispotentiaalin omaavia löytämään työpaikan, jossa he voivat hyödyntää potentiaaliaan. Autamme myös erilaisten koulutuspolkujen yhdistämisessä työelämään siirtymisen nivelvaiheissa


Toimintaideamme ei ole tarjota satunnaisia työpaikkoja satunnaisille työnhakijoille. Tulevaisuuden osaajia tulevaisuuden yrityksiin -ajattelu mahdollistaa molempien kehittymisen huomioiden myös työnhakijan tarpeet, esimerkiksi tutkinnon loppuunsaattamiseen tai kouluttautumisen uuteen ammattiin.

Sustainable working life integration
 - Nova Talent toiminta-ajatus pähkinänkuoressa.
 
Nova Talent valmentaa tulevaisuuden osaajia mm. IT-alalle ja järjestämme alan työpaikkoihin tähtäävää valmennusta. Valmennusta järjestetään englanniksi ja toimimme aktiivisesti kansainvälisten opiskelijoiden integroimiseksi suomalaiseen työelämään. 


Nova Talent valmennus 


Täyttämällä osaajaprofiilin   järjestelmäämme avautuu polku IT-alan mahdollisuuksiin. Samalla alan työpaikkaa etsivä hahmottaa paremmin omaa osaamistaan ja tiedostaa omat kehittämiskohteensa. Sopivan yrityskontaktin löydyttyä jatketaan tutustumista henkilökohtaisella yhteydenotolla.

Nova Talent osaajaprofiili - fill your profile 

Ota yhteyttä ja kysy lisää  

Ota yhteyttä